DAMA de VERDE – Femeia în societate

În cartomanție, figurile de verde reprezintă, în general, persoane de stat, “uniforma” sau relațiile profesionale. Acesta este motivul pentru care am ales Dama de Verde ca simbol al acestui atelier, primul din cadrul Atelierului de Dame.

Pentru a trăi împlinite și mulțumite de noi însene, avem nevoie mai întâi să ne cunoaștem. Vom porni de la exterior spre interior, de la imaginea noastră în societate către esența noastră interioară.

Viața socială și profesională a unei femei e complexă și poate isca o sumedenie de întrebări și probleme.
Uneori o considerăm ca fiind o provocare. Alteori ne aduce bucurie. Care sunt motivele pentru care situația poate fi atât de diferită?

Învățăm de mici că nu e totuna cum ne prezentăm în lume. Este important pentru noi sau pentru cei din jur? Imaginea pe care o înfățișăm societății ne reprezintă sau contravine personalității noastre? Ne simțim confortabil sau încătușate în ‘uniforma’ pe care o purtăm?

Ne aranjăm pentru că așa simțim sau pentru că știm că ‘o femeie trebuie să fie cochetă’? Machiajul, coafura, ținuta ne reprezintă sau vrem doar să fim la modă? Ce reprezintă moda pentru noi?

Ce spun despre noi hainele, părul, machiajul, postura? Știm exact ce mesaj transmitem celor din jur?

Ce reprezintă pentru noi profesia: vocație sau carieră?

Ce ne împlinește: bucuria și libertatea pe care o găsim la locul de muncă / în ceea ce facem sau oportunitatea de a ne afirma / de a cuceri niveluri sociale mai înalte?

Consider că, dacă femeia este conștientă și asumată, nici o profesie din lume nu o poate sărăci de feminitate, de calitățile sale speciale.

Mesajul pe care îl transmite imaginea și atitudinea unei femei este important.
Folosindu-mă de experiența mea ca actriță, de anii în care am studiat în profunzime expresivitatea ființei umane, pot pătrunde în spatele măștii și pot explica în amănunt fiecare componentă a unei atitudini, în așa fel încât ea să poată fi modificată, dacă e nevoie.

În acest atelier vom ridica problemele pe care le întâmpinăm în viața socio-profesională și vom găsi cea mai potrivită manieră de exprimare și manifestare exterioară, pentru fiecare dintre noi.

Vom înțelege cine suntem noi pentru lume, ce dar oferim societății și cum să o facem cât mai autentic și mai confortabil!

Când:

10 si 11 Februarie 2018
De la 11:00 la 18:00 (ora de final depinde de dvs.)

Unde:

Kara Therapy – str. Licurg nr.6 București

Cât:

270 lei – pentru persoanele care se înscriu până în 31 Ianuarie inclusiv
300 lei – pentru persoanele care se înscriu după această dată.

Înscrieri și alte întrebări la workshop.dardedaria@gmail.com

Posts created 35

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top